2021-08-11 07:54:42• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Vízöntő - Eddig megoldhatatlannak tűnő problémákat oldhatsz meg most egy csapásra

Napi horoszkóp augusztus 11-re a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint a Vénusz most rendkívül vonzóvá és különlegessé tehet. Ha már házas vagy, a meglévő kapcsolatodra is frissítően hatnak a bolygók. Az esetleges viták ehhez csak bevezetőül szolgálnak, hisz annál szebb a békülés.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Vénuszi vonzerődnek senki nem bír ellenállni. Alaptermészeteddel ellentétben most igen heves és rámenős lehetsz a szerelemben, de ez most nem kelt visszatetszést, sőt! Azért csak óvatosan azzal a tűzzel!


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Munkahelyi közeged most olyan, mint egy megbolygatott méhkas. Azt a másoknak rossz pezsdülést a magad javára is fordíthatod, ha élsz egy főnököd jóindulatával. Élni a bizalommal, az nem ugyanaz, mint visszaélni. És te tudod a mértéket!


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Hajlamos lehetsz mostanában többet vállalni magadra, ugyanakkor úgy érzed, minél többet robotolsz, annál kevesebb a kenyérre való. Ha kitartasz még egy kicsit, jobbra fordíthatod a szerencsédet – ezt üzenik neked a csillagok!


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Párkapcsolatod terén megújulásra számíthatsz. Ha dúl a szerelem, akkor közös tervetek van, és ezzel kapcsolatban értek el előrelépést. Ha a régi már teljesen elmúlt, akkor felbukkanhat egy másik fél. De ha van remény, a régi kedveseddel is felújulhat a kapcsolat. Minden a hiteden múlik most.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A munkával, karrierrel kapcsolatos gondjaid bizonnyal megszaporodnak, főleg, mert nem igazán vagy biztos a követendő célokat illetően. A változások sodrásában élsz, és ez arra kényszerít, hogy újra és újra átértékeld eddigi eredményeidet, tapasztalataidat.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Biztos vagy abban, hogy tehetségedet, energiáidat a megfelelő módon, a legjobb célra használod fel? A Neptunusz az önbecsapás, illúziókergetés veszélyére figyelmeztet, amit ha későn ismersz fel, azzal frusztrációt okozhatsz saját magadnak. És később a környezetednek. Előzd meg, és tedd fel magadnak ezeket a nehéz kérdéseket!


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Biztos vagy abban, hogy tehetségedet, energiáidat a megfelelő módon, a legjobb célra használod fel? A Neptunusz az önbecsapás, illúziókergetés veszélyére figyelmeztet, amit ha későn ismersz fel, azzal frusztrációt okozhatsz saját magadnak. És később a környezetednek. Előzd meg, és tedd fel magadnak ezeket a nehéz kérdéseket!

 


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Sikeresnek és szerencsésnek tarthatod magad most minden kapcsolatodban. Az egyetlen, amitől tartanod kell, az a túlterheltség. Ha a mindennapi pörgés nem is engedi, az estéket szenteld legalább a kikapcsolódásnak. Így visszanyered energiáidat.


Bak: XII. 22. - I. 19.

A megbízhatóság a legnagyobb erényed. De ezt csak addig tudod megvalósítani, amíg munkahelyi pozíciód, és te is biztos alapokon állhatsz. Rengeteg új kapcsolatod lehet az üzleti életben, a vonzerődet most inkább ebben az irányban érvényesítsd.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Eddig megoldhatatlannak tűnő problémákat oldhatsz meg most egy csapásra. Érdemes ezért az álmaidra is figyelni (gyakran öntudatlan állapotban kapjuk a megvilágosító eszméket).


Halak: II. 19. - III. 20.

Magadnak sem mered beismerni, de a szerelemben mostanában jobban keresed a változatosságot, a különösséget, mint eddig valaha. Adj ennek hangot, párod egyáltalán nem olyan elzárkózó, mint gondolnád.

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: